РЕФЕРЕНЦИ

 

· Админнистративни објекти

Пивара – Скопје, управна зграда,

Резиденција на Амбасадорот на САД во Република Македонија,

Фондација СОРОС, централа за Македонија,

УНИ банка, управна зграда,

Царинска управа, управна зграда,

Здружение на возачите на Скопје, управна зграда,

Медиа Принт Македонија, управна зграда,

Про-медика, управна зграда,

Хјундаи, салон за автомобили, претставништво,

Монтенегро, салон за мебел,

Вардар мебел, салон за мебел,

Долар турс, туристичка агенција,

Каунт, сметководствена канцеларија,

Др.Клаус, пекара,

Специјал, пекара,

New Line,гифт шоп

· Верски објекти

Синагога , Скопје,

Протестантска црква `Алфа и Омега`, Пешкопеја, Албанија,

Џамија, Ѓаковица, Косово,

Ново Апостолска црква, Скопје,

· Хотели и ресторани

Ден и Ноќ, ресторан, Скопје,

Бест Вестерн, хотел, Скопје,

Петрол Компани, ресторан, Тетово,

Балкан Сквер, ресторан,Скопје,

Канцона, ресторан, Скопје,

Балила, италијански ресторан, Скопје,

511, италијански ресторан, Скопје,

Ирски паб, Скопје,

Кафе Чао, Скопје,

· Козметички студија

Престиж Лукс,Скопје,

Силуете, Скопје,

Визиа естетик, Скопје,

Дерма медика, Скопје,

Студио Сикрет, Скопје,